Home

7 апр. 2015 г.

Міні-альбом "Донецьк 2011"

Всім привіт!
Хочу показати міні-альбом який я робила для блогу "Аграфка" в якості запрошеного дизайнера на квітень-травень.

В мене склався міні-альбом про мою з чоловіком подорож у Донецьк у 2011 році. За основу я взяла мішковину та зробила акцент на червоних елементах декору. 



Декілька слів власне про подорож. Перед початком чемпіонату Європи з футболу 2012 року ми вирішили побувати на всіх стадіонах де будуть проходити матчі (мій альбом про чемпіонат тут). Таким чином ми вирушили у Донецьк та побували на Донбас-арені. Місто надзвичайно сподобалося - безліч троянд, чудові парки, надзвичайний парк кованих фігур та найкращий стадіон - Донбас-арена! Повірте, ми були на всіх великих стадіонах України в 6 різних містах і за сукупністю всіх факторів (місце розташування, територія навколо, зручності в середині стадіону) це дійсно найкращий стадіон! 
І тому зараз у нас з чоловіком є мрія - ще раз з"їздити в чудовий пахнучий трояндами мирний Донецьк та подивитися футбол на Донбас-арені! А я вірю та знаю що мрії збуваються! 





 
Дякую за увагу!

4 комментария:

  1. Очень интересный) И круто смотрится в основе странички мешковина)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо большое! Мешковина конечно достаточно капризна:)

      Удалить
  2. Таня, альбом просто невероятно понравился! Особенно тронуло, конечно же, что он о моем родном, любимом и прекрасном Донецке! Я как увидела на обложке "Донецк", то сердце заколотилось! Несколько раз просмотрела детали, чуточку прослезилась.
    Спасибо тебе большое за этот альбом и за участие в задании Донецкого СкрапКлуба.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ох, я очень рада что мой альбом понравился! Понимаю как тяжело наверное вспоминать родной город... Но мы еще обязательно погуляем по Донецку и насладимся запахом роз!!!

      Удалить